servicii industriale

Ai un proiect complex cu care te putem ajuta?

Una dintre cele mai profesioniste companii
de servicii industriale din Buzau

S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L., una dintre cele mai profesioniste companii de servicii industriale din Buzau, este orientata spre satisfacerea cerintelor clientilor interni si externi, oferind produse si servicii de cea mai inalta calitate si la termenele stipulate.

Linie de productie. Confectii utilaje. Piese schimb utilaje

Oferim consultanta tehnica, proiectare si executie utilaje conform specificatiilor beneficiarului.

Reparatii utilaje si servicii de mentenanta

Desfasuram activitati de montaj utilaje noi, precum si reparatii si intretinere la principalele companii industriale multinationale.

Consultanta tehnica in domeniul industrial

Servicii specifice de consultanta tehnica: studii de fezabilitate, pregatirea specificatiilor tehnice, caiete de sarcini etc.

Structuri metalice

Acesta reprezinta unul dintre domeniile principale de activitate ale S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L., domeniu in care dispunem de o capacitate marita de productie si linii moderne de productie.

Constructii civile

Din dorinta de a acorda beneficiarilor nostri garantia executiei proiectelor in cel mai scurt timp si la standarde superioare, la inceputul anilor 2000 am creat si divizia de constructii civile.

Antrepriza generala

Societatea noastra poate fi un partener de incredere si in calitate de Antreprenor General, iar lucrarile executate pana in prezent ne-au ajutat sa capatam experienta in managementul proiectelor.

Proiecte Recente

Politica Noastra

servicii industriale

Proiecte interne & externe