servicii industriale

Ai Un Proiect Complex Cu Care Te Putem Ajuta?

Societatea noastra poate fi un partener de incredere si in calitate de Antreprenor General.

Lucrarile executate pana in prezent ne-au ajutat sa capatam experienta in managementul proiectelor si putem aborda cu succes toata gama de lucrari specifice unei investitii complete.

Ca Antreprenor General dispunem de toate resursele necesare pentru a finaliza in termen si in conditii optime toate proiectele.

Echipele noastre de ingineri sunt experimentate si pregatite pentru a face fata tuturor provocarilor.

Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personal de inalta si medie calificare precum si subantreprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.
Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare.
La realizarea lucrarilor sunt respectate prevederile standardelor in vigoare.
Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subantreprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.
Prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificam si ne implicam activ ca si un compartiment de asigurare a garantiei si calitatii fiecarui proiect.

Unul dintre obiectivele societatii este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul constructiilor si a noilor tehnologii aparute.
Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L. ca una dintre cele mai competitive de pe piata.
S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L. are in vedere cresterea prestigiului dobandit fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate.
Calitatea reprezinta o conditie absoluta. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:
• Satisfacerea exigentelor CLIENTILOR nostri prin abordarea in mod realist a fazelor de contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie;
• Imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor societatii, prin analize periodice si construirea de programe viabile;.
• Aplicarea unui management suplu si inovator, al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente;
• Optimizarea nivelului calitativ al serviciilor prestate si a eficientei economice, prin cresterea responsabilitatilor si a competentelor echipelor de lucru, compartimentelor de coordonare si stimularea initiativei personale.