servicii industriale

Ai Un Proiect Complex Cu Care Te Putem Ajuta?

STRUCTURI METALICE

Acesta reprezinta unul dintre domeniile principale de activitate ale S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L., domeniu in care dispunem de o capacitate marita de productie si linii moderne de productie.

Investitiile facute au permis marirea capacitatii de productie pastrand calitatea reperelor uzinate, la preturi competitive, atat la nivel local, cat si national.

VOPSIRE STRUCTURA METALICA

Vopsitoria structurilor metalice se realizeaza cu echipamente conventionale, numai de catre personal calificat. Aceasta operatie este coordonata si atent supravegheata de catre un inginer in toate etapele procesului. Se fac masuratori ale temperaturii si a umiditatii permanent in hala de vopsire .
Grosimile de strat obtinute se masoara pentru a fi in concordanta cu cerintele din proiect.
Se pot folosi in functie de cerintele beneficiarului vopseluri alchidice, epoxidice, poliuretanice sau alte solutii.
Structurile metalice pot fi la cerere zincate termic cu ajutorul partenerilor nostri.

MONTAJ STRUCTURI

Societatea noastra poate fi un partener de incredere si pentru operatiile de montaj, atat pentru structurile metalice cat si pentru elementele de anvelopare.
Dispunem de echipe complexe si dinamice cu care putem aborda o larga gama de servicii in ce priveste montajul structurilor metalice si al fatadelor ventilate.
Transportul si montajul sunt efectuate cu mare atentie pentru a nu deteriora protectia anticoroziva aplicata in atelier.
Strategia de montaj folosita pe santiere este gandita pentru fiecare proiect in parte, astfel incat sa se poata monta concomitent cu structura metalica, panourile si tamplariile.

HALE METALICE

Halele sunt compatibile cu aplicatii din orice domeniu, de la productie si depozitare, pana la retail, showroom si zone de birouri.

Detinand in cadrul societatii cei mai buni specialisti, aveti garantia celei mai bune consultante in alegerea solutiilor, cel mai bun suport tehnic si cele mai competitive preturi care pot fi ofertate.